Alege modelul  de card preferat, completează rating-urile, atributele, calitățile, pozitia, tara si echipa.

La FlashCardurile Funny poti personaliza toate campurile, fie ca e vorba de nume, tara, atribute sau calitati.

Personalizeaza FlashCard-ul cu datele tale sau ale persoanei căreia dorești să îi faci un cadou unic!

Iată câteva sfaturi pentru alegerea celei mai bune imagini pentru FlashCardul tau:

Imaginea trebuie să conțină capul, umerii și pieptul persoanei. Acestea ar trebui să completeze cât mai mult din imagine.
Cu cât subiectul este mai îndepărtat, cu atât este mai probabil ca fotografia dvs. să fie neclară sau pixelată la imprimare.
Încercați să selectați o fotografie în care subiectul dvs. este clar vizibil pe fundal
Dacă este posibil, imaginea dvs. ar trebui să fie facută într-o lumina bună.
Site-uri precum Facebook, Instagram etc. reduc calitatea imaginilor atunci când le depozitează online. Vă rugăm să folosiți fișierul foto original ori de câte ori este posibil (de la telefon sau cameră).
Dacă nu ați făcut fotografia, puteți oricând să întrebați pe cine a facuta poza sa trimita un fișier original.
Același lucru se aplică utilizării capturilor de ecran și imaginilor primite prin Whatsapp sau orice altă platformă de mesagerie. Încercați să utilizați fișierul original acolo unde este posibil.
Dacă observăm că imaginea ta este de proastă calitate, vom încerca să luăm legătura cu tine. Dar nu putem garanta acest lucru.

Vom face tot posibilul cu imaginea pe care ne-o oferi, dar furnizarea unei fotografii potrivite rămâne responsabilitatea ta.

Da, tot ce trebuie să faceți este să ne oferiți imaginea completă, iar fundalul va fi eliminat de unul dintre profesioniștii noștri. Ce vedeți pe site este doar o previzualizare și nu designul final.

Mai jos, puteți vedea un aspect despre cum ar putea arăta cardul dvs. atunci când îl creați și în dreapta puteți vedea ce va face echipa noastră pentru cardul dvs.